01
Joi, Oct
62 New Articles

POLIȚIA
Typography

În perioada 10 – 13 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică și specialiști din domeniul silvic au acționat în județul Cluj, în zona municipiului Turda și a orașului Huedin.politia transport lemnos

 Acțiunea desfășurată a avut scopul prevenirii și combaterii activităților ilicite săvârșite în domeniul silvic referitoare la tăierea, transportul și comercializarea materialelor lemnoase.

 În cadrul acțiunii au fost verificate 90 de mijloace de transport și au fost legitimate 105 persoane.

 Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, valoarea acestora depășind 36.000 de lei.

Dintre acestea, 4 sancțiuni au fost aplicate în conformitate cu Legea nr. 171/2010.

Totodată, a fost finalizat un control al unui ocol de stat din zona municipiului Gherla, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, pe linia exploatării masei lemnoase.

 Sancțiuni contravenționale au fost aplicate și pentru încălcări ale prevederilor din  ordonanțele militare sau ale normelor rutiere.

A fost dispusă măsura complementară de confiscare a peste 44,000 mc de material lemnos, cu o valoare aproximativă de 10.300 de lei.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh