29
Ma, Sep
71 New Articles

POLIȚIA
Typography

Conducătorul unui autotren de 30 ani, cetățean maghiar, în timp ce se deplasa pe A3 din direcția Turda spre Gilău, nu ar fi păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 40 de ani, cetățean turc, accident tirintrând în coliziune față-spate cu acesta.

În urma impactului, a rezultat rănirea bărbatului de 30 de ani.

Ambii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj de salvare au  intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane rănite în urma unui accidentului rutier produs pe autostrada A3.

Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 15.30, iar evenimentul s-a produs la km 18 pe sensul de mers dinspre Truda spre Gilău.

Pompierii sosiți la locul accidentului au găsit un autoturism și un autotren avariate, precum și o persoană care necesita îngrijiri medicale, întinsă lângă autoturism.

Bărbatul de 40 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate, acesta prezenta multiple traumatisme severe, însă era în stare de conștiență și era cooperant.

Pompierii au acordat primul ajutor calificat bărbatului rănit, au asigurat măsuri de siguranță a salvatorilor și măsuri de prevenirea incendiilor ca urmare a scurgerilor de combustibil care se deversau din rezervorul ansamblului de vehicule. Acesta transporta produse farmaceutice.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh