01
Joi, Oct
62 New Articles

POLIȚIA
Typography

O conducatoare auto de 40 ani, din municipiul Turda, in timp ce se deplasa pe DN1 E60, din directia Turda spre Cluj-Napoca, în localitatea Tureni,ar fi pierdut controlul asupra directiei de deplasare, lovindu-se de un parapet. În urma impactului, accident autoturismul a părăsit partea carosabilă.
O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate, în jurul orei 12.40, pentru a descarcera și acorda asistență medicală persoanei rămasă încarcerată, ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism pe raza localității Tureni.
Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit o femeie de 64 de ani, încarcerată pe bancheta din spate, care prezenta multiple traumatisme. Aceasta era în stare de conștiență și cooperantă.
Pompierii au acționat pentru asigurarea accesului salvatorilor către victimă și pentru a o extrage din autoturism fără a-i agrava leziunile suferite.
Femeia a fost preluată de către echipajul al Ambulanței și a fost transportată la spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh