29
Ma, Sep
71 New Articles

POLIȚIA
Typography

Polițiștii de la rutieră ne informează: „Un conducător auto de 44 de ani, din județul Harghita, în timp ce se deplasa pe autostrada A3, din direcția Gilău spre Turda, a surprins pe partea carosabilă o persoana. În încercarea de a evita impactul, pierde accident a 3 turda gilaucontrolul asupra direcției de deplasare, intrând in coliziune cu ansamblul de vehicule.

Ulterior, ricoşează şi loveşte persoana aflată pe partea carosabilă. În urma impactului, a rezultat decesul a doua persoane, o femeie de 43 de ani, pasager în autovehicul şi un bărbat de 44 de ani, din județul Bihor, care se afla pe partea carosabilă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, afirmă polițiștii.

Pompierii clujeni, la rândul lor, au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ care au fost alertate în cursul nopții ca urmare a aceluiași accident rutier.

Pompierii au găsit un ansamblu de vehicule (cap tractor cu remorca) și un autoturism avariate, un bărbat întins pe carosabil și o femeie încarcerată în autoturism.

„Echipajele medicale au consultat bărbatul de 43 de ani, însă din păcate acesta nu prezenta semnale vitale și leziunile suferite nu au permis efectuarea manevrelor de resuscitare. Pompierii au acționat pentru descarcerarea femeii de 41 de ani din autoturism și pentru extragerea acesteia, după care au fost începute manevrele de resuscitare, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru femeie. Un bărbat de 44 de ani și o fetiță de 9 ani (pasageră în cabina camionului) au fost consultați de către echipajele medicale fără a fi transportați la spital”, ne informează purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh