20
Sam, Apr
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 12 august a.c., în jurul orei 22.40, Poliţia municipiul Câmpia Turzii – Secţia 4 Poliţie Rurală a fost sesizată de către un bărbat de 41 de ani, din comuna Viişoara cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Viişoara, politieîmpreună cu nepotul său de 17 ani şi un tânăr de 20 de ani, persoane necunoscute au intrat, fără voia sa, în imobilul în care acesta locuieşte şi le-a adresat celor trei ameninţări cu acte de violenţă.

În urma verificărilor efectuate, cei în cauză au fost identificaţi, stabilindu-se că sunt 2 tineri în vârstă de 20 de ani, din comuna Viişoara.

Ulterior, în jurul orei 23.10, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 20 de ani, a fost agresat fizic de către mai multe persoane, acesta fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor, au fost identificate persoanele în cauză, un minor de 17 ani din comuna Viişoara şi un tânăr de 20 de ani, din municipiul Câmpia Turzii.

În urma evenimentelor şi a verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, amenințare şi lovire sau alte violențe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh