16
Sam, Ian
48 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 23 august a.c., în jurul orei 23.50, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, în interiorul localității Sic, pe DJ 109D.politia cluj

 Conducătorul autoturism, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Sic nu a oprit, iar ulterior a părăsit autoturismul.

În contextul urmăririi, polițiștii au făcut uz de armă în plan vertical, iar în cele din urmă tânărul s-a oprit, fiind imobilizat.

În urma acestei acțiuni, nicio persoană nu a fost rănită.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor s-a constatat faptul că acesta nu deținea permis de conducere.

 În cauză sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh