25
Joi, Apr
6 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliţişti Biroului Rutier Cluj-Napoca continua acţiunile în vederea reducerii numărului de accidente de circulaţie şi impunerea unui comportament preventiv în rândul conducătorilor de vehicule.politie rutiera

 Astfel, în perioada 28 septembrie - 1octombrie a.c., poliţişti au desfăşurat mai multe acţiuni punctuale, pe raza întregului municipiu.

 Au fost legitimate peste 230 de persoane şi  verificate 180 de vehicule.

 Urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 147 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri precum: nepurtarea centurii de siguranta (20 de sancţiuni), folosirea telefonului mobil la volan (15 sancţiuni), dar şi pentru alte abateri ale normelor rutiere.

 De asemenea, pentru nerespectarea semnificatiei culorii rosii a semaforului , neacordarea priorităţii sau efectuarea depăşirii neregulamentare, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere.

 Totodată, în urma constatării unor nereguli privind starea tehnică a autovehiculelor, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

 Pentru impunerea unei discipline rutiere în rândul participanţilor la traficul rutier, poliţiştii vor continua acţiunile!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh