16
Sam, Ian
48 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În cursul zilei de 3 noiembrie 2020, peste 580 de efective au acționat pe raza județului Cluj în scopul verificării respectării măsurilor și interdicțiilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Covid-19.

 În cadrul acțiunii desfășurate, o importanță sporită s-a acordat zonelor aglomerate, centrelor și societăților comerciale, precum și mijloacelor de transport persoane.

 Astfel, sub autoritatea instituției prefectului, echipele mixte formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali, au legitimat 2.021 de persoane.

 Totodată, au fost verificate aproximativ 100 de societăți comerciale și peste 390 de mijloace de transport persoane.

 Nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 a impus aplicarea unui număr de 224 de sancțiuni contravenționale, 215 dintre acestea fiind generate de nerespectarea prevederilor ce reglementează portul măștii de protecție.

Sănătatea și siguranța comunității reprezintă o prioritate pentru instituțiile cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice. Astfel de activități vor fi derulate în continuare în perioada următoare!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh