29
Vi, Mar
17 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, a fost reținut, în urma unei percheziții derulate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Turda, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.politia criminalistica turda

 La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Cluj, au efectuat o percheziție la locuința unui bărbat de 32 de ani, din Turda, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 În fapt, în perioada 25-30 septembrie a.c., bărbatul ar fi pătruns prin efracție în mai multe anexe ale unor imobile de pe raza muncipiul Turda, de unde ar fi sustras unelte, în valoare totală de 7000 de lei. 

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mai multe scule electrice cum ar fi flexuri, mașini de găurit și filetat, prelungitoare, clești metalici și ciocane, bunuri identificate de persoanele vătămate. Astfel, prejudiciul a fost recuperat în proporție de aproximativ 80%.

 A fost pus în executare un mandat de aducere, iar în urma probatoriului administrat, bărbatul de 32 de ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. 

Ulterior, acesta a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, fiind dispusă luarea măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh