16
Ma, Apr
13 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Iată informațiile furnizate de poliție, referitoare la cazul descris aici: Femeie găsită fără suflare în beciul unei case în construcție din Turda:femeie disparuta turda

„La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați  cu privire la faptul că în subsolul unui imobil aflat în construcții, de pe raza municipiului, a fost găsită o persoană decedată.

În urma sesizării polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au identificat persoana, respectiv o femeie în vârstă de 47 de ani, din municipiul Turda.

La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că aceasta a părăsit locuința de domiciliu la data de 5 noiembrie a.c., însă nu s-a mai întors.

În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

La data de 9 noiembrie am mediatizat plecarea acesteia de la domiciliu”, arată purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Deocamdată acestea sunt singurele informații furnizate de poliție cu privire la acest caz. Voă vom ține la curent cu mersul investigațiilor, pe măsură ce anchetatorii vor reuși să facă lumină în acest caz.

------------

În legătură cu acest caz, citește și: Turdeancă dispărută de aproape o săptămână. Ați văzut-o?

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh