18
Joi, Apr
16 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sub autoritatea Instituţiei Prefectului, la data de 14 decembrie a.c.,  peste 330 de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Ştefan Cicio Pop” și controaleInspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, precum și poliţişti locali din cadrul Primăriei municipiului Cluj Napoca, au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea reducerii la minim a riscului de infectare cu virusul Covid-19.

 În cadrul acțiunilor desfășurate, au fost legitimate 2.227 de persoane și au fost controlate 93 de societăți comerciale, verificându-se respectarea măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

 Totodată, au fost efectuate verificări în 225 de mijloace de transport persoane, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de Coronavirus. 

Ca urmare a nerespectării măsurilor prevăzute de Legea 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, efectivele angrenate au aplicat 102 sancțiuni contravenționale în valoare de 21.500 de lei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh