18
Lun, Ian
49 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 În perioada 26-27 decembrie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului Județului Cluj, polițiștii, în colaborare cu jandarmi și polițiști locali au derulat acțiuni pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de prevenire și combatere a politie controalerăspândirii virusului Covid-19.

Peste 700 de forțe au fost implicate în cele două zile, la nivelul întregului județ, în cadrul acțiunilor cu caracter preventiv-reactiv derulate, fiind verificate circa 5000 de persoane și controlate peste 230 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate.

De asemenea, forțele implicate au desfășurat verificări în cadrul a circa 300 de locații și obiective, unitățile de cazare, respectiv pensiuni, cabane sau zone de agrement.

 

Nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 au condus la aplicarea a 152 de sancțiuni contravenționale, în valoarea totală de 19.500 de lei.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh