18
Lun, Ian
49 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Activitățile de verificare desfășurate în cursul zilei de ieri de către polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în colaborare cu polițiștii structurilor teritoriale, au condus la identificarea a cinci persoane care ar fi intenționat comercializarea articolelor pirotehnice fără a deține autorizație în acest sens și indisponibilizarea a circa 90 de kilograme de articole pirotehnice. foc de artificii politie

Persoanele în cauză au fost depistate de polițiști în diferite localități din județul Cluj, respectiv în localitatea Gilău, Suatu și în municipiul Turda.

Cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

--------------------

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Gherla a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla, în continuare fiind efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de efectuarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice.

 Bărbatul este bănuit de comercializarea articolelor pirotehnice fără a deține acest drept, fiind depistat de polițiști în municipiul Gherla, având asupra sa peste 1900 de articole pirotehnice.

 *

 CERCETATĂ PENTRU OPERAȚIUNI CU ARTICOLE PIROTEHNICE FĂRĂ DREPT

 La data de 30 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Huedin au depistat o tânără în vârstă de 31 de ani, din orașul Huedin, care ar fi încercat punerea în vânzare de articole pirotehnice, fără a deține acest drept.

 A fost identificată cantitatea de aproximativ 2,5 kilograme, în cauză fiind demarate cercetările privind săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh