18
Lun, Ian
49 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 5 ianuarie a.c.,  poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 16 ani, din comuna Baciu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi minor 16 anipedepsită de Codul penal.

 În fapt, la data de 4 ianuarie, în jurul orei 17.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au fost sesizaţi de către un bărbat de 63 de ani, din Câmpia Tuzii, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiu, a fost abordat de către trei tineri, iar unul dintre aceştia, prin acte de violenţă i-a sustras telefonul mobil, ulterior fugind de la faţa locului.

 În urma sesizării, la faţa locului s-au deplasat cu celeritate polițiştii de ordine publică şi de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, împreună cu poliţişti locali din cadrul Primăriei Câmpia Turzii.

 Urmare a activităților informativ-operative și de cercetare desfășurate,  au fost identificaţi cei trei minori, cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani.

 Faţă de minorul de 16 ani, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

 Totodată, la data de 6 ianuarie a.c., acesta a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, faţă de tânăr fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh