28
Joi, Mar
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au acționat în perioada 7 – 8 ianuarie a.c. în vederea creșterii gradului de disciplină rutieră, respectiv în scopul prevenirii și combaterii politia rutieraevenimentelor rutiere generate de efectuarea depășirilor neregulamentare și depășirea limitei legale de viteză.

Astfel, aceștia au acționat pe DN1F E81, pe tronsonul de drum Baciu – Topa Mică, fiind verificate 100 de autovehicule în trafic și legitimate peste 100 de persoane.

 În cadrul activităților desfășurate, au fost depistați 40 de conducători auto care se deplasau cu o viteză neregulamentară, faţă de 6 dintre aceştia fiind luată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, ca urmare a depăşirii vitezei prevăzute de lege cu peste 50 km/h.

De asemenea, polițiștii au depistat 3 conducători auto  în timp ce efectuau  depăşiri neregulamentare, acestora fiindu-le suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile .

În total, au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R, în valoare de 27.550 de lei. Dintre acestea, 19 au fost aplicate pentru alte abateri aduse acestui act normativ.

 

FOTO: ARHIVA

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh