29
Vi, Mar
17 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Dej au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă asimilată.trafic tigarete

În urma percheziții au fost indisponibilizate peste 155.000 de tigarete. 

În perioada 11-12 ianuarie a.c., în urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii Biroului de Investigații din cadrul Poliției municipiului Dej au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a persoanelor bănuite. 

Au fost derulate trei percheziții domiciliare, la locuințele unor bărbați cu vârste cuprinse între 50 și 56 de ani, în municipiul Gherla și în comuna Câțcău, județul Cluj, fiind indisponibilizate circa 76.000 de țigarete.

De asemenea, au fost oprite în trafic două autoturisme, în municipiul Dej și în municipiul Câmpulung Moldovenesc, în interiorul cărora au fost descoperite 80.000 de țigarete și suma de aproximativ 27.500 de lei, despre care exista indicii că ar proveni de pe urma țigaretelor vândute.

În fapt, persoanele în cauză sunt bănuite că în perioada octombrie 2020 – ianuarie 2021, ar fi colectat, deținut și comercializat bunuri care necesitau plasarea sub regim vamal.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale și de colaborarea polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh