24
Mie, Apr
6 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Principala arteră rutieră care străbate municipiul Turda, Calea Victoriei este un drum cu frecvente accidente și incidente rutiere. Iar porțiunea de lângă Kaufland, chiar mai mult decât alte locații. În acea zonă accidentele se țin lanț, fie că vorbim de zonapolitia turda intrare-ieșite de la supermarket, ori de trecerea de pietoni de acolo, dar și de intersecția cu strada Hațegului, unde s-ar preta un sens giratoriu, locul unde a avut lco cel mai recent accident rutier.

Iată ce ne spune poliția despre accidentul de duminică: „La data de 24 ianuarie a.c, în jurul orei 17.45, a avut loc un eveniment rutier în municipiul Turda. Un conducător auto în vârstă de 62 de ani, din Turda, care se deplasa pe strada Hațegului, ajuns la intersecție cu strada Calea Victoriei, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Copăceni. În urma evenimentului a rezultat rănirea bărbatului de 62 de ani si a unei femei de 64 de ani, pasageră în autoturismul condus de acesta. Cei doi au fost conduși la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri. Totodată, rezultatele testelor cu aparatul etilotest au reieșit negative”, ne informează IPJ Cluj.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh