19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 22 - 24 ianuarie a.c., peste 180 de poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj Napoca, împreună cu jandarmi şi organe cu atribuții în domeniu au organizat acţiuni preventive pe trenurile de politia transporturi călători care circulă pe raza de competență, pentru prevenirea şi combatarea răspândirii virusului COVID-19, combaterea călătoriei frauduloase, prevenirea furturilor şi meținerea unui climat de ordine şi siguranţă civică.

 Cu ocazia activităților desfășurate au fost verificate 215 trenuri de călători şi 32 staţii de cale ferată, fiind legitimate 747 persoane.

 Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 123 de sancțiuni contravenționale în conformitate cu Legea 55/2020, pentru lipsa măștii de protecția sau purtarea acesteia în mod necorespunzător.

 Totodată, ca urmare  a nerespectării normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991R.

 Pentru alte abateri ale normelor în vigoare, forțele implicate au aplicate 13 sancțiuni contravenționale.

 În cadrul acțiunilor, polițiștii au depistat un bărbat bănuit că ar fi sustras un telefon mobil unui călător. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedpesită de Codul penal, bunul fiind recuperat și returnat posesorului.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh