19
Vi, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sub autoritatea Instituţiei Prefectului, la data de 29 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Ştefan Cicio Pop” șipolitia cluj Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, precum și alături de poliţişti locali din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea reducerii la minim a riscului de infectare cu virusul Covid-19.

 Asftel, în cadrul acțiunii, au fost angrenate 518 de forțe, fiind verificate 121 de societăţi comerciale din întreg județul, o atenție sporită acordându-se zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane.

 În total, au fost legitimate 1896 de persoane. 

Totodată, polițiștii au verificat 179 de mijloace de transport persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de Coronavirus.

 În urma nerespectării măsurilor prevăzute de Legea 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, efectivele angrenate au aplicat 133 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 19.500 de lei.

 Sănătatea și siguranța cetățenilor reprezintă prioritatea tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că în perioada următoare vor continua activitățile în vederea asigurării respectării prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetățenii și pentru a preveni răspândirea Coronavirusului.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh