29
Vi, Mar
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii clujeni împreună cu jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniu, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse încontroale politie contextul stării de alertă.

La aceste activităţi au participat peste 430 de  efective.

În cadrul acţiunilor a fost verificat modul în care sunt respectate prevederile Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19.

Astfel, au fost verificate aproximativ 80 de societăți comerciale, 219 locaţii și obiective de interes, peste 250 de mijloace de transport persoane, fiind legitimate totodata aproximativ 1640 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 172 de  sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 22.500 de lei, majoritatea dintre acestea pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție.

Facem precizarea că evenimentele private (nunți, botezuri, mese festive s.a.m.d.) sunt intezise.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh