28
Joi, Mar
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 9/10 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Cluj, cu sprijinul polițiștilor rutieri din cadrul Poliției municipiului Dej și sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoriatigarete contrabanda Dej, au depistat în trafic, pe raza municipiului Dej, un autoturism în care erau transportate  țigarete de contrabandă.

În urma controlului autoturismului condus de bărbatul în vârstă de 52 de ani, din comuna Aluniș, județul Cluj, au fost descoperite 30.600 de țigarete, fără a avea timbru fiscal, de proveniență Ucraina. Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile de către Judecătoria Dej.

În cauză sunt continuate cercetările privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă, infracțiune prevăzută și pedepsită de Codul Vamal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh