01
Lun, Mar
52 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T.-Serviciul Teritorial Cluj au efectuat 3 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară, fără drept, de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.politie

 Trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior aceștia au fost prezentați magistraților, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

 Anterior perchezițiilor, în cadrul unei activități organizate, polițiștii au interceptat două trimiteri poștale având destinatari două persoane din județul Cluj, care conțineau substanțe interzise, respectiv amfetamină și cocaină.

 Ulterior, a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant a unei dintre persoane care intenționa ridicarea unuia dintre pachete. Cel în cauză a fost depistat având asupra sa droguri de mare risc, respectiv 5 grame de cocaină.

 În urma perchezițiilor desfășurate în municipiul Cluj-Napoca și comuna Apahida au fost descoperite și ridicate 500 de grame de amfetamină, 203 grame de cannabis și un gram de hașiș.

 De asemenea, au fost indisponibilizate 4 telefoane mobile, un laptop, un hard-disk, o unitate centrală și diverse articole și echipamente pentru fumat.

 Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj și de suportul efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh