20
Sam, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pe parcursul serii trecute echipajele Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca au fost solicitate să intervină la trei situații rezultate în urma accidentelor rutiere, care s-au produs într-un interval de timp scurt în locații diferite din zona de competență.accidente

  1. În jurul orei 20.20 a fost înregistrată o solicitare pentru echipele de intervenție ca urmare a răsturnării unui autoturism pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca.

Au fost dislocate la fața locului două autospeciale și două echipaje SMURD, care au găsit autoturismul răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile și ocupanții ieșiți din acesta.

Trei persoane au fost consultate de către echipajele SMURD, dintre care doi bărbați, în vârstă de cca 20 de ani, au fost transportați la spital investigații și îngrijiri de specialitate. La evaluarea primară aceștia prezentau afecțiuni ușoare spre medii, erau în stare de conștiență și cooperanți.

Pompieri au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere că autoturismul respectiv a avariat și un branșament de gaz, pentru care a fost solicitată intervenția echipei furnizorului de utilități pentru remedierea avariei, prin dispeceratul ISU Cluj.

  1. În jurul orei 21.30 a fost înregistrat un alt apel în legătură cu un eveniment rutier, produs în Piața Mihai Viteazul, pentru care era solicitată intervenția pompierilor. Au fost dislocate două autospeciale și un echipaj SAJ la locul accidentului unde a fost găsit autoturismul avariat, în care se afla un bărbat de cca 30 de ani, și un arbore rupt și răsturnat pe partea carosabilă. Pompierii au acționat pentru evacuarea persoanei folosind echipamente speciale, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite, după care a fost preluat de către echipajul SAJ pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Bărbatul prezenta multiple traumatisme și pierderi de conștiență. Ulterior pompierii au acționat pentru degajarea ramurilor copacului pentru a nu periclita pietonii care treceau pe trotuarul respectiv.
  2. În jurul orei 22.10 a fost înregistrat cel de-al treilea apel privind producerea unui eveniment rutier pe Varianta Ocolitoare Cluj Est, unde echipajele de Descarcerare și SMURD au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile și ocupanta ieșită din acesta. Femeia în vârstă de cca 20 de ani a fost consultată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Pompieri au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenirea a incendiilor prin deconectarea bateriilor autoturismului avariat.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh