28
Joi, Mar
19 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

IPJ Cluj ne informează că, referitor la cazul persoanei decedate după surparea unui val de pământ peste el, în cursul după-amiezii, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Făgetu Ierii, comunapolitie Iara, o persoană a fost prinsă sub un mal de pământ, în timpul executării unor lucrări la sistemul de alimentare cu apă.
Primele verificări ale polițiștilor au stabilit faptul că bărbatul de 41 de ani, din orașul Tășnad, județul Satu Mare era angajat al unei societăți care efectua activități în domeniu.
Împrejurările în care s-au produs evenimentul vor fi stabilite în cadrul anchetei, fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

 

Citește aici știrea inițială: 

Bărbat decedat după surparea unui val de pământ. Intervenția pompierilor și echipajelor SMURD a fost zadarnică

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh