17
Sam, Apr
48 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 2 aprilie a.c, în jurul orei 10.40, în cadrul activităților de asigurare a siguranței traficului rutier, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au depistat un bărbat de 47 de ani, din comuna Ploscoș, care se deplasa cu un autoturism înpolitia rurala turda afara  comunei menționate anterior, deși nu deținea permis de conducere.

 În cursul aceleiași zile, în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au depistat o tânără de 17 ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa cu un autoturism în localitatea Tureni, deși nu deținea permis de conducere.

 În urma verificărilor efectuate de polițiștii s-a stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat tinerei de către deținătorul autoturismului.

 În cauză sunt efectuate cercetari privind săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințare a unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

 **

 Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Baciu au depistat la data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 07.35, un tânăr de 23 de ani, deplasandu-se cu un autoturism pe DN 1F E81, în interiorul localității Baciu, deși nu deținea permis de conducere.

 Sunt efectuate cercetari în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

**

La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 14.30, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Ceanu Mare, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ150, în localitatea Viișoara, deși nu deținea permis de conducere valid.

 Cel în cauză avea asupra sa un permis de conducere, aparent eliberat de autoritățile din Irlanda, iar în urma verificărilor s-a constatat că persoana în cauză nu figurează ca fiind deținător de permis de conducere.

 În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh