17
Sam, Apr
51 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție – Compartimentul Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.politia

 În fapt, două femei în vârstă de 27, respectiv 49 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, sunt bănuite că în perioada noiembrie 2020 - martie 2021, ar fi sustras diverse bunuri din interiorul unor societăți situate într-un centru comercial, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei.

 De asemenea, în cauză este cercetată și o femeie în vârstă de 43 de ani, din comuna Iara, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, fiind bănuită că, împreună cu celelalte două persoane, la data de 23 noiembrie 2020, ar fi sustras un articol dintr-o societate.

 În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri de interes, prejudiciul fiind recuperat în proporție de circa 50 la sută.

 În baza probatoriului administrat, la data de 2 aprilie a.c., cele două femei de 27 și 49 de ani au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentate instanței, față de acestea fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh