25
Joi, Apr
6 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pompierii clujeni au avut ieri o intervenție complexă pentru descarcerare și acordarea asistenței medicale de urgență în urma unui grav accident auto.accident mortal

Trei autospeciale cu echipamente de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost dislocate între localitățile Florești și Gilău pentru a gestiona o situație de urgență în urma producerii unui accident rutier.

Pompierii au găsit la fața locului un autocamion și un autoturism avariate, iar în cel din urmă se aflau trei persoane încarcerate, dintre care o femeie nu prezenta semne vitale.

Au fost utilizate sculele hidraulice și echipamentele speciale pentru a asigura accesul salvatorilor la victime și pentru evacuarea a două dintre acestea fără agravarea leziunilor suferite.

Poliția rutieră spune că șoferul unui camion, un bărbat de 49 de ani, din comuna Poieni, a pătruns pe DN1 E60 de pe un drum alăturat, cu intenția de a vira stânga înspre Cluj-Napoca, intrând în coliziune cu un autoturism care circula pe DN1 E60, din direcția Cluj-Napoca spre Gilău.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei în vârstă de 78 de ani și rănirea altor trei persoane, un bărbat și două femei fiind transportați de urgență la spital.

Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh