20
Dum, Iun
43 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că LĂCĂTUȘ  DOMNICA, în vârstă de 14 ani și LĂCĂTUȘ  SIMION,  în vârstă de 12 ani, din municipiul Cluj-Napoca - au plecat de la domiciliu în data de 2 iunie a.c., în jurul orei 16.00, însă nu s-au mai întors.minori lacatus

Semnalmente Lăcătuș Domnica – înălțime 1,60 m, păr castaniu, ochi căprui. La momentul plecării era îmbracată cu pantaloni kaki, bluză de culoare albă cu modele (scris) de culoare verde, încălțăminte sport albă.

Semnalmente Lăcătuș Simion- înălțime 1,40 m, tuns scurt, ochi căprui, îmbracat cu o bluza albă cu dungi negre, pantaloni de blugi albaștri, teniși albaștri cu alb.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minori, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh