20
Dum, Iun
43 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 9 iunie a.c., în intervalul 09.00 – 14.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au acționat în vederea prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere negative generate de nerespectarea normelor de circulație pe drumurile publice, asigurarea fluidității traficului rutier și responsabilizarea tuturor participanților la trafic.politia campia turzii

 Totodată, în cadrul acțiunii s-a urmărit respectarea prevederilor din domeniul silvic, pe raza de competență.

 Polițiștii au legitimat 54 de persoane, au verificat aproximativ 20 de vehicule și 5 mijloace destinate transportului public de persoane.

 Urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale. Două dintre acestea au fost aplicate în conformitate cu Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar alte 9 pentru abateri aduse normelor rutiere. În acest din urmă context, polițiștii au reținut un permis de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

 Exemplu semnificativ :

 În cadrul activităților întreprinse, polițiștii de ordine publică, alături de un reprezentant al Gărzii Forestiere Cluj, au efectuat controale la două depozite de material  lemnos din Câmpia Turzii, ocazie cu care a fost constatată lipsa din stocul faptic a unei cantități de 17 m.c. material lemnos, ulterior verificării concordanței dintre stocurile faptice și cele scriptice.

 Astfel, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 lei în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, fiind dispusă totodată confiscarea cantității de 17 m.c. material lemnos.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh