20
Sam, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La data de 24 iunie a.c., în intervalul orar 19.00 – 21.00, polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca, alături de polițiștii secțiilor de poliție urbană din municipiu, dar și de polițiști locali, au organizat o acțiune înpolitie sistem integrat, în scopul combaterii riscului rutier, responsabilizării participanților la trafic și combaterii evenimentelor rutiere negative generate de nerespectarea normelor legale.

 Cu această ocazie, echipele mixte constituite, au verificat în trafic un număr de 195 de vehicule, 11 dintre acestea fiind vehicule din străinătate. În total, au fost legitimate 208 persoane și aplicate 82 de sancțiuni contravenționale.

 Din totalul de sancțiuni, 81 au fost generate de abateri aduse normelor de circulație pe drumurile publice, în acord cu prevederile OUG 195/2002R. Polițiștii rutieri au reținut în acest context 3 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

 Totodată, a fost aplicată o sancțiune pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991R pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

 În cadrul activităților desfășurate, a fost acordată o atenție sporită verificării modului de respectarea a măsurilor sanitare instituite pentru prevenirea virsului Covid-19, fiind astfel verificate în trafic un număr de 14 mijloace de transport persoane de către polițiștii rutieri si polițiștii locali.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh