20
Sam, Apr
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ce spune poliția? Iată: „La data de 6 ianuarie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii au fost sesizați despre un eveniment rutier produs pe DN1C, în localitatea Jucu.

Din primele informații, un ansamblu de vehicule (autocar și remorcă), în care se aflau mai multe persoane, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Botoșani, ar fi ieșit în afara părții carosabile după ce conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma evenimentului 2 persoane au necesitat îngrijiri medicale.

Traficul se desfășoară pe un singur sens, alternativ.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. 

Iar ISU Cluj informează despre același eveniment: „Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier în urma căruia un autocar a ieșit în afara părții carosabile. În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului ocupanții erau ieșiți din autocar, iar până acum două persoane au solicitat consult medical. La fața locului sau deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și trei ambulanțe SMURD.

Nu a fost declanșat planul roșu de intervenție, deoarece sunt doar două persoane care au solicitat consult medical. Intervenția este în desfășurare, revenim cu detalii pe parcurs”,transmit cei de la ISU Cluj.

 

UPDATE: La misiune au luat parte o autospecială cu apă și spumă, două autospeciale cu modul de descarcerare, trei ambulanțe SMURD și una SAJ. Nicio persoană nu a fost transportată la spital.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh