28
Ma, Mar
21 New Articles

POLIȚIA
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au reținut ieri, 16 februarie a.c., un tânăr de 30 de ani, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni, și anume furt și furt calificat.

 Tânărul este cercetat pentru sustragerea a două biciclete, în cauză prejudiciul fiind estimat la 1.800 de lei.

 În baza activităților investigative derulate de polițiști s-a constatat faptul că ambele infracțiuni ar fi fost comise în municipiul Câmpia Turzii.

 În fapt, în noaptea de 25/26 ianuarie a.c., tânărul ar fi sustras o bicicletă de circa 800 de lei, după pătrunderea în scara unui imobil.

În 14 februarie a.c., în intervalul orar 14.30-19.00, ar fi procedat similar, respectiv ar fi sustras o bicicletă în valoare de 1.000 de lei, din interiorul unui alt ansamblu imobiliar din municipiu.

 La data de 16 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale au efectuat o percheziție la locuința acestuia, din municipiul Turda, iar în baza probatoriului administrat, au dispus reținerea lui pentru 24 de ore.

 În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și furt calificat.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh