28
Joi, Mar
20 New Articles

POLIȚIA
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ieri, 22 februarie a.c., polițiștii Biroului Siguranță Școlară, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier, Poliției municipiului Câmpia Turzii și cei ai Secției Rurale Câmpia Turzii au organizat activități preventive în compania preșcolarilor și elevilor din cadrul a două unități școlare din comuna Frata, respectiv școlile gimnaziale Frata și Soporu de Câmpie.

Asigurarea unui mediu școlar sigur, protejat de diferitele forme de manifestare a criminalității, reprezintă o prioritate pentru polițiști.

 Astfel că au fost prelucrate aspecte legate de întărirea gradului de disciplină rutieră, prevenirea violenței în mediul școlar și a fenomenului de bullying, precum și de riscurile și consecințele portului sau folosirii, fără drept, a obiectelor periculoase.

Totodată, elevii au primit informații utile despre efectele nocive pe care substanțele psihoactive le au asupra organismului, asupra dezvoltării lor, cu accent pe riscul implicării, în calitate de victimă sau autor.

Polițiștii le-au recomandat elevilor să adopte o atitudine pozitivă, non-conflictuală, explicându-le, într-o manieră adecvată segmentului lor de vârstă, modalitățile de evitare a comportamentelor deviante.

La activități au participat un număr de 315 elevi și 15 cadre didactice.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh