20
Sam, Apr
19 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Salina Turda este unul dintre puținele obiective turistice din România incluse în celebrul ghid de călătorii Michelin, primind încă de acum doi ani două stele Michelin, din maximul de trei posibile.salina turda

În plus, obiectivul turistic numărul unu al municipiului Turda este singura salină din România inclusă în acest ghid, autorii ghidului fiind profund impresionați de Salina Turda, considerând-o „modernă și surprinzătoare”.

Două stele Michelin au mai primit doar trei alte destinații din țara noastră: Castrul de la Porolissum din Sălaj, Parcul Național Retezat sau Cascada Bigăr din Caraș Severin.

Aprecierile pozitive din partea profesioniștilor din domeniul turismului constituie un argument în plus pentru oricine pentru a vizita sau chiar re-vizita Salina Turda, un loc magic și ospitalier.

Nu doar turiștii și iubitorii de frumos și spectaculos fac parte dintre clienții minei de sare turdene, ci și persoanele cu afecțiuni respiratorii, curele cu aer salin fiind recomandate de medicii specialiști pentru diverse afecțiuni.

 

SURSA FOTO: SALINA TURDA - FACEBOOK

Pin It