25
Joi, Apr
4 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageSâmbătă dimineața cu începere de la ora 11.00, Salina Turda, de la o adâncime de 150 de metri, a găzduit o ediție specială, a studiourilor teritoriale de radio (Cluj, Timișoara, Craiova, Târgu Mureș și Reșița), intitulată Sport Club Radio, binecunoscută iubitorilor de fotbal și nu numai, care în intervalul orar 11.00 -12.55, de-a lungul sezonului fotbalistic a adus pe calea undelor informații despre ce s-a întâmplat pe stadioanele unde au evoluat echipele din seria vest a ligii secunde de fotbal.

Thumbnail imageÎn amfiteatrul Salinei din Turda au luat loc, reprezentanții posturilor de radio mai sus amintite,  Florin Pruteanu, Ioan Vasile Vanea, Costică Petruș, Ovidiu Blag, Patris Podină și Mircea Cozma (Radio Cluj), Ioan Liviu Balica, Dan Păsărin, Octavian Vlad, Mihnea Galdău și Daru, fiul regretatului Sebastian Domozină (Radio Craiova). De pe malul Begăi de la radio Timișoara, au fost prezenți: Adrian Schindarli, Viorel Jurcuț și Konrad Pfaf. Un absent marcant al bănățenilor la această manifestare a fost inegalabilul Nicolae Secoșan. Thumbnail imageStudioul din Târgu Mureș a fost reprezentat de: Aurel Rațiu, Septimiu Cioloboc, Lucian Dărămuș, Ivan Klein, și Laurențiu Tătar, iar de la Reșița de pe malul Bârzavei, musafir a fost Daniel Babul. De pe malul Cibinului a poposit în Salina de la Turda, Cristi Florea. De la amintita manifestare nu au putut lipsi decanii de vârstă în ceea ce privesc transmisiile radio, Teodor Mateescu și Costică Popescu.
Manifestarea pe teme sportive găzduită de Salina turdeană, a fost onorată cu prezența de reprezentanții municipalității, primarul Tudor Ștefănie, viceprimarul Mircea Irimie, dar și a jThumbnail imageudețului prin Radu Bica, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj. Invitat de onoare a fost Oliviu Feneșan, vicepreședintele clubului Unirea Alba Iulia.
Din partea Asociație Județene de Fotbal Cluj, au fost prezenți: Patrițiu Abrudan, președintele forului amintit și Mircea Ciglenean, președintele colegiului de arbitri Cluj.
De-a lungul celor aproape două ore de emisie, de la pupitru tehnic, maeștrii de ceremonii: Florin Pruteanu, Ioan Vasile Vanea, asistați de Costică Petruș, organizatorul acestei ediții speciale, au purtat dialoguri cu cei prezenți pe tema desfășurării ultimei ediții de Thumbnail imagecampionat.
Scopul acestei manifestări a fost unul foarte bine definit: premierea celui mai bun tânăr jucător, cel mai bun jucător, golgeterul seriei vest și a celui mai bun arbitru din seria vest, a ligii secunde de fotbal.
Premiul pentru cel mai bun tânăr jucător de fotbal a fost acordat conform notelor primite lui Alexandru Benga - Petrolul Ploiesti).
Thumbnail imageTitlul de cel mai bun jucător al seriei vest, a ligii secunde i-a fost acordat lui Iulian Popa - Voința Sibiu doua din
Adrian Voiculeț, golgeterul seriei cu 19 reușite, a venit la Turda, pentru a-și ridica premiul Thumbnail imagede pe malul Mureșului de la UTA Arad.
Cel mai bun arbitru care a condus la centru partide din această serie a fost nominalizat timișoreanul Sorin Tarcea.

Thumbnail image

Pin It