19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Thumbnail imageACS Potaissa Turda a mai făcut un pas spre accederea la finalul campionatului în Cupele Europene. Handbaliştii turdeni au câştigat meciul din deplasare disputat în faţa celor de la Universitatea Politehnica Timişoara. După ce la pauză scorul a fost egal 11 la 11, în cea de-a doua parte elevii lui Horaţiu Gal şi-au arătat clasa şi s-au impus cu scorul de 29 la 26. Cei mai buni marcatori de la Potaissa Turda au fost Raul Marian cu 8 reuşite şi Claudiu Dediu cu 6 goluri.

Astfel turdenii au reuşit victoria cu numărul 10 din această ediţie de campionat, ocupând un binemeritat loc 3 în clasament, la egalitate cu ocupanta locului secund Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău.

Sâmbătă 23 februarie turdenii sunt invitaţi din nou la sala de sport a Şcolii “George Bariţiu” din Turda Noua pentru a-i purta pe handbalişti spre o nouă victorie. Aceştia vor juca în cadrul etapei a XV-a cu echipa de pe locul 10 Dinamo Bucureşti.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh