20
Sam, Apr
20 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Contribuţia financiară lunară, pentru anul 2019 din partea societăţii Salina Turda S.A. către Asociaţia Handbal Club Potaissa Turda, a crescut la 150.000 lei. Faptul a fost aprobat printr-o Hotărâre a ahc potaissa turdConsiliului local Turda, care mai stipulează: „Contribuţia financiară lunară pentru anul 2019 din partea societăţii Salina Turda S.A. către Asociaţia Handbal Club Potaissa Turda va fi virată în contul asociaţiei până cel târziu la data de 15 ale fiecarei luni”, dar și „Se aprobă modificarea Actului Constitutiv şi a statutului Asociaţiei Handbal Club Potaissa Turda”.

Majorarea a fost făcută la solicitarea președintelui AHC Potaissa Turda, avocatul Flaviu Sâsâeac, pe care o puteți consulta, alături de celelalte document e care au stat la baza votului din Consiliul local, aici: http://primariaturda.ro/uploads/hcl/2019/5%20din%2031.01.2019.pdf

Nu toți consilierii locali au fost de acord, liberalul Marius Riter opinând, în plenul consiliului local: „Consider că este pripită și neoportună majorarea contribuției față de handbal și noi ne vom abține de la vot”.

În urma votului s-au consemnat 14 voturi „pentru”, trei abțineri, în persoana consilerilor Marius Riter și Lucian Cordiș (PNL) și Ovidiu Micu (ALDE), în timp ce liberalul Cristian Felezeu și  social-democrata Iulia Sămărtinean nu au participat la vot. Președintele PNL Turda, Nicolae Giurgiu a fost absent.

 

Pin It