25
Joi, Apr
2 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În perioada 10 - 16 mai 2021 s-a desfășurat la Arad Cupa României de cadeți la box masculin. Clubul turdean de box  al inimosului antrenor Florin Bordi s-a prezentat cu un singur sportiv, care a reușit un rezultat foarte bun.box turda

Este vorba de Varga David Nicolas, care a obținut medalia de argint la categoria de greutate de 46 de kg, categoria de vârstă cadeți 13 - 14 ani. Trebuie subliniat că sportivul face box de 5 ani, iar antrenorul său spune că se remarcă prin multiple calități și îi prevede un viitor frumos.

Un nou rezultat de excepție pentru pugilismul turdean, prezent, iată, încă o dată la vârful performanței în boxul românesc, chiar dacă este vorba despre un club mic, insuficient sprijinit de oamenii potenți din zonă, care dă piept cu cluburi de tradiție, cluburi mari și solid finanțate.

„Consider că este un rezultat bun pentru orașul Turda pentru că suntem printre primii din România. Ne batem cu echipele mari, cu renume și cu un suport financiar deosebit și tot ne menținem printre primii din România. De aceea, le mulțumesc celor care s au implicat financiar pentru noi. A fost un turneu costisitor, trebuie să asigurăm bani și pentru testele Covid-19, costurile de deplasare, cazare, masă și taxă de participare. Dar îi mulțumim lui Dumnezeu că mai trimite și către noi oamenii cu suflet mare”, ne-a declarat Florin Bordi, care, după niciun succes nu uită să mulțumească celor care i-au stat alături în demersul să încăpățânat de a pune Turda pe harta boxului românesc și, de ce nu, european: „Vreau să le mulțumesc oamenilor care au întins o mână de ajutor spre boxul din Turda. Îi mulțumesc domnului primar Cristian Matei și Consiliul local, doamnei viceprimar Daniela Pârlea, domnului Bogdan Bobic, directorul Companiei de Apă, Arieș, doamnei Gianina Matei, domnului Adi Nap, domnului doctor Vasile Grumaz, domnului doctor Flaviu Cucerzan domnului patron de la patiseria din stație de la Materna și domnului Ioan Căpraru de la Cluj. Acești oameni nu obosesc să ne întindă o mână de ajutor și le mulțumim din suflet!”

Pentru ambițioșii elevi ai lui Florin Bordi urmează, în 25 mai, la Zalău, o nouă competiție de primă mărime: Cupa României pentru juniori, unde turdenii se vor prezenta cu trei sportivi. În luna iulie va avea loc Campionatul Național de tineret, unde Bordi se va prezenta cu trei sportivi. Apoi urmează Campionatul Național de fete unde vom participa cu 10 sportive, în luna august, la Eforie Nord.  „Pentru mine toți sunt buni și am mari speranțe de la fiecare dintre ei”, mărturisește inimosul antrenor care conchide: „Eu aspir în continuare la medalii strălucitoare pentru Turda

 și cred că vom face treabă bună de fiecare dată, însă pentru toate acestea e nevoie de bani pentru că este testul Covid care ne ridică foarte mult costurile pentru fiecare competiție, apoi alți bani pentru deplasare, cazare și masă, plus taxa de participare în campionat. Dar iată că noi, cu toate aceste costuri ne menținem sus”, punctează antrenorul Florin Bordi.

Felicitări medaliatului cu argint, Varga David Nicolas și antrenorului său, și mult succes în continuare tuturor pugiliștilor turdeni!

Puteți vedea evoluția sportivului turdean aici, începând cu minutul 1:39:06: 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh