29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ne-am obișnuit ca sportiva turdeană, Maria Simina Morar, să aducă rezultate excelente din orice competiție la care participă. De obicei două-trei-patru medalii. De această dată ea a dominat Campionatul Național de Karate WUKF, desfășurat la Brașov, în perioada 27-28.05.2022, de asemenea manieră încât a luat tot ce se putea lua, la categoria sa de vârstă.

Maria a cucerit, de această dată, nici mai mult nici mai puțin decât cinci medalii de aur cucerite în concurs individual sau împreună cu colegele sale de echipă, din cadrul Clubului Sportiv Politehnica Cluj-Napoca! Karateka turdeană a câștigat locul întâi și medalia de aur la cinci probe: kata, kata echipe, kumite individual, kumite sanbon și kumite rotativ.

Sportiva turdeană, în palmaresul căreia se află foarte multe titluri și medalii de campioană națională, europeană și mondială și alte zeci de medalii cucerite în competiții de tip Open sau cupe, este antrenată de sensei Kerekes Eva-Eniko, cea care, pentru Maria Simina Morar și ceilalți sportivi ai C.S. Politehnica Cluj este mai mult decât doar antrenor.

La Campionatul Național Karate WUKF +13 ani, au participat nu mai puțin de 450 sportivi de la 57 cluburi participante, iar C.S. Politehnica Cluj-Napoca a ocupat, la final. locul 1 în clasamentul cluburilor, în urma medaliilor câștigate pe tatami.

Astfel că sensei Kerekes Eva-Eniko le-a transmis sportivilor săi un mesaj emoționant, pe care l-a făcut public inclusiv prin intermediul rețelelor de socializare: „Astăzi despre voi dragii mei sportivi!!! Am plecat împreuna pe un drum greu și anevoios pe care l-am ales împreună!!!

Antrenamentele intense, determinarea și suferința au fost rețeta succesului! Sunteți sportivi minunați, cu o minte sclipitoare, un caracter de fier și cu un suflet imens!!! Sunt un antrenor onorat să pot munci cu asemenea sportivi, mă inspirați în fiecare moment în care muncesc cu voi și mă faceți să simt ceea ce puțini Sensei își pot imagina ce însemnă cu adevărat succesul la cel mai înalt nivel.

Sincere felicitări încă o dată, sunt tare mandră de voi!

Mulțumim clubului Politehnica pentru ajutor și susținere și promitem că acest drum frumos va continua spre atingerea celor mai înalte țeluri!”, sună mesajul de suflet al unui antrenor, cu siguranță, fericit și mulțumit de elevii săi, sensei Kerekes Eva-Eniko.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh