18
Joi, Apr
16 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

fotbal-unificat-special-scoala-cluj-napoca

În 28 mai 2010, la Școala Specială - Centru de Resurse si Documentare privind Educația Integrată, a avut loc Campionatul Regional de Fotbal Unificat. Acest Campionat a avut loc cu sprijinul Special Olympics Romania, o organizație nonprofit care este racordata la instituții similar nonprofit  din lume. Special Olympics Romania are printre  fondatori nume ca Nadia Comăneci ori Cristian Țopescu.

Campionatul Regional de Fotbal Unificat se adresează copiilor cu dezabilități, care nu prea au șanse să participe la activităţi sportive în general acest campionat fiind o oportunitate pentru acești copii. Fotbalul unificat este o noutate in lume, fotbal-unificat-special-scoala-cluj-napocaacesta însemnând un parteneriat  egal intre copiii din școlile de masa si cei din scoli special, cu dezabilitați.

Echipa Şcolii Specială - Centru de Resurse si Documentare privind Educația Integrată, condusă de  ,,sufletul “acestei competiții, prof. Vasile Popa de la școala ,,Al. V. Voevod”, a participat anul trecut la Campionatul Mondial World Summer Games din Shanghai unde a reprezentat cu cinste  Romania,primind medalia de aur.

In acest an la Campionatul regional  au participat școlile : Școala Specială - Centru de Resurse si Documentare privind Educația Integrata – Cluj-Napoca – prof. Luchianov Gelu , Alexa Angelo;

Școala speciala nr.2 Bistrița – prof. Rus Ovidiu

Școala Speciala Huedin – însoțitor prof. Suciu Nicoleta Simona;fotbal-unificat-special-scoala-cluj-napoca

Grupul Școlar ,,T. Cipariu”- Blaj – prof. Valentin Crișan;

Școala  Teodor Murășanu” Turda - prof. Alexandru Ignat, însoțitor prof. Cioban Mihaela

Școala Speciala Dej - prof. Marton Marius

Școala cu clasele I-VIII ,,T. Dârjan’’ Cluj-Napoca -  prof. Vasile Galoș,

AL.V. Voevod, Prof. Andrău Liana, prof. Vasile Hodrea

Școala ,,Ioan Bob”Cluj-Napoca - prof. Boancă Claudiu

La sfârșitul  Campionatului toata lumea a fost mulțumita pentru ca a fost mult fotbal ,chiar si feminin, multe diplome , medalii, cupe şi multă lume şi veselie. Toți participanții şi-au promis să se revadă la următoarea ediţie. În continuare, pentru a vă convinge, câteva imagini de la Campionatul Regional din acest an.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh