24
Mie, Apr
10 New Articles

Salina Turda
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Thumbnail imageVineri, 13 iunie 2014, de la ora 17 a fost convocată și prima ședință a Consiliului de Administrație de la SC Turda Salina Durgău SA.
Noii membri ai Consiliului de Administrație sunt, așa cum au fost votați în Consiliul local, Maria Simona Baciu (15 voturi pentru şi unul împotrivă), Radu Cosmin Crişan (16 voturi pentru), Corina Făgădar

(15 voturi pentru şi unul împotrivă), Călin Valentin Felezeu (13 voturi pentru şi 3 împotrivă), Axente Husar (13 voturi pentru, 2 împotrivă şi unul anulat), Cristian Octavian Matei (13 voturi pentru şi 3 împotrivă), Andreea Veronica Morar (14 voturi pentru şi două împotrivă), Istvan Szekely (14 voturi pentru şi două împotrivă) şi Ioan Radu Topârceanu (14 voturi pentru şi două împotrivă).
Membrii CA de la Turda Salina Durgău și-au ales președintele, în persoana Corinei Făgădar, finanțistă de meserie, fostă director adjunct la Leumi Bank. Noii membri au semnat contractele de mandat și au stabilit o nouă întrunire pentru joi, 19 iunie, de la ora 17, când pe ordinea de zi se va afla formarea celor două comitete, de remunerare și de audit.

Pin It