29
Vi, Mar
19 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Membrii și susținătorii din Turda ai Platformei civice România 100, constituiți nu de mult într-o organizație locală, își fac intrarea pe scena publică din oraș prin organizarea unei prime acțiuni ce se dorește o reușită caritabilă. 

Iată invitația pe care o fac organizatorii, tuturor turdenilor: 

„Vă așteptăm în 8 decembrie, între orele 10-16, la Fabrica de timp liber (fosta fabrică de bere), la un târg de vechituri organizat în scop caritabil.

Veți găsi acolo de cumpărat cărți, jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte, obiecte de decor, obiecte utile în casă și altele asemenea, second hand, la prețuri foarte avantajoase.

Banii strânși din vânzare vor fi donați pentru achiziționarea unor tărgi la unitatea de primiri urgențe a spitalului municipal Turda.

Dacă ați făcut deja curățenia de iarnă și aveți obiecte care nu vă mai folosesc, le puteți vinde la târgul nostru; în cazul în care doriți să participați ca vânzător, vă puteți înscrie până în data de 3 decembrie, prin completarea formularului publicat în evenimentul de pe facebook. Vă rugăm să aduceți doar obiecte funcționale și curate.

Dacă nu aveți obiecte de vânzare, dar vreți să faceți o donație pentru achiziționarea tărgilor, puteți aduce direct donația în bani la târg. Pentru cel mai mare donator avem un premiu surpriză!

Eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/499714183848786/

 Vă așteptăm cu drag la târg!”, se arată în comunicatul semnat de Platforma civică România 100, Comunitatea Locală Turda, pe care îi puteți contacta la următoarele coordonate:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0763.365.933

https://www.facebook.com/ro100turda/

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh