05
Dum, Apr
73 New Articles

Politic
Typography

În comisiile parlamentare pentru „buget și finanțe”, parlamentarii PSD au avut ocazia de a formula amendamente în sprijinul comunității pe care o reprezintă.alin paunel tise

Nu au făcut-o. „Zero” rezultate.

Au avut ocazia să solicite suplimentarea bugetului Aeroportului Internațional Cluj, așa cum au făcut parlamentarii PSD din Brașov, susținând cu succes proiectul aeroportului Brașov, aflat tot în subordinea Consiliului Județean.

Nu au făcut-o. „Zero” rezultate.

Ații știu să aducă bugetului județean propriu 13 milioane de lei în plus.Ei, parlamentarii puterii, „zero” rezultate.

Au avut ocazia să interpeleze Ministrul Mediului și să solicite finalizarea proiectului pentru devierea Someșului, astfel încât să putem extinde pista aeroportului Cluj.

Nu au făcut-o. „Zero” rezultate.

 

Proiectul Spitalului Regional de Urgență este sabotat prin toate formele posibile numai să nu se dea posibilitatea Consiliului Județean Cluj de a aplica pentru construcția lui. „Zero” rezultate.

 

Interesul PSD Cluj nu este acela de a contribui la bunăstarea județului. Plăcerea sinistră pe care o are, atât prin parlamentari cât și prin consilierii județeni, este de a sta pe margine și de a comenta inutil și fără argumente.

 

Vă solicit public să demisionați, domnilor „zero rezultate”!

 

 

PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN

ALIN TIȘE

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh