19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

PNL Câmpia Turzii a transmis azi un comunicat de presă prin care critică vehement Partidul Social Democrat și pe unul dintre consilierii locali, membru al aceluiași partid. Iată comunicatul: „Ziua de 26 mai 2019pnl campia turzii va rămâne în istoria contemporană prin cel puțin două caracteristici.

Prima este că românii au conștientizat cancerul pe care îl reprezintă PSD-ul, un rău malign împroșcat cu nesimțire pentru a călca în picioare orice urmă de bun-simț, pentru a subjuga orice normă și valoare a unei democrații și mai ales pentru a încerca să ferească de răspunderea penală un reprezentant de seamă al unui sistem ticăloșit dincolo de orice închipuire.

A doua este că omenia, bunul simț și inteligența nativă nu pot fi amețite de programe sociale mincinoase, marca PSD. Atunci când demnitatea umană este încălcată, când omul se simte jignit, umilit, călcat în picioare de dorințele tale de mărire cu orice preț, chiar și călcând pe cadavre, trebuie să te aștepți că același lucru ți se va întoarce înzecit.

La ultimul tur de scrutin, duminică, PSD-ul a primit electoral doar ce i-au urat românii în stradă. Și a fost multă! E cineva în stare să spună că nu e așa?

Luni, ”domnul” Dragnea a fost condamnat. E cineva în stare să afirme că a fost o greșeală judiciară? Poate doar mințile tulburate de ciuma roșie.

Și câștigătorul premiului din stradă este ... tovarășul consilier local Isac Tudorache Ionel (https://www.facebook.com/isactudorache.ionel?epa=SEARCH_BOX), care își permite cu toată nesimțirea de care poate da dovadă un pesedist taliban să îi considere pe români …”slugi”!

Îl informăm pe Isac Tudorache Ionel că persoanele din diaspora sunt părinții, frații, rudele cuiva din Câmpia Turzii și România pe care PSD-ul a târât-o în mocirla penalului Dragnea. Persoanele din diaspora pnl campia turziisunt  eroii acestor alegeri, eroi de care guvernul PSD și-a bătut joc cum a știut mai bine și cărora le-a furat dreptul de a vota.

E vorba de aceleași persoane cărora le-ați arătat în 10 august 2018 ce înseamnă forța brută, pentru că în opinia voastră așa arată binele, e vorba de aceleași persoane care au plecat din țară de prea mult ”bine” și cărora trebuie să le mulțumim cu toții.

Toate acestea vin mai ales pe fondul pe care o pensie ușor nesimțită, de aproximativ 60 de mii de lei, îți este platită, domnule consilier local PSD, de munca unora care transpiră din greu pentru fiecare ban. Desigur, alături de tine s-ar putea să mai fie alți indivizi cu grade de colonel, chestor de poliție sau deputați care după ce iau spuma de pe cremă mai vor și accesul la oală. Dar poate că o rază de speranță și luciditate vă va spulbera visurile și vă va aduce cu picioarele pe pământ precum a pățit și Dragnea.

Ce se poate reproșa oamenilor care au votat duminică? Faptul că refuză minciuna? Faptul că refuză să fie desconsiderați? Faptul că refuză să fie considerați slugi? Și mai ales de cine, de o altă slugă a sistemului pesedist, de o slugă de lux? Aviz, amatorilor!”, se arată în comunicatul de presă semnat de Biroul de presă al PNL Câmpia Turzii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh