07
Ma, Apr
80 New Articles

Politic
Typography

Păunel Tișe nu reușește să finalizeze Centrul de Management Integrat al Deșeurilor din județul Cluj, dar alocă tot felul de sume exorbitante din bani publici din bugetul județului pentru investiții care ar trebui paunel tise făcute de alte instituții. Ultima promisiune, cum că ar finaliza groapa de gunoi care ar urma să deservească întregul județ până cel târziu în iulie 2019, a expirat. Ca și alte termene avansate de președintele Păunel Tișe când vorbim de rampa respectivă de gunoi, ce mai mare „gaură neagră” a județului, în care s-au pompat sume inimaginabile de bani fără niciun rezultat, cel puțin deocamdată.

Astfel că noua afirmație populistă, făcută într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Cluj, nu mai surprinde pe nimeni. Nici nu știi dacă să râzi sau să plângi: Consiliul Județean Cluj a acceptat și a comunicat oficial Ministerului Sănătății că va realiza, pe cheltuială proprie, accesul către Spitalul Regional de Urgență ce urmează să fie edificat în localitatea clujeană Florești, prin construirea unei pasarele peste DN 1, asigurând, astfel, accesul direct către unitatea medicală. În acest sens, forul administrativ județean arată că Ministerul Sănătății nu are cuprins în bugetul propriu și nici în finanțare europeană costurile acestei pasarele. Menționăm faptul că terenul de peste 14 hectare a fost cedat de către Consiliul Județean Cluj Ministerului Sănătății în scopul construirii Spitalului Regional de Urgență pe fonduri europene”, se arată în comunicatul trimis de Biroul de presă al CJ Cluj.

 Nu se precizează nici o sumă, nici o informație despre vreun raport de expertiză tehnico-financiară, nu știm nici măcar dacă această investiție este legală... Ce mai, populism, marca Păunel Tișe.

 

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh