05
Mie, Aug
34 New Articles

Politic
Typography

Vineri, 6 septembrie, de la ora 09.30, la Turda Dan Barna va avea o întâlnire cu cetățenii orașului în Parcul Horea, Cloșca și Crișan, de unde se va porni pe un traseu care include Piața Agroalimentara dan barna Micro 3 - Strada Lotus și Macilor - Parcul Teilor - Calea Victoriei.  

În aceeași zi de la ora 15.30, în Piața Centrală din Câmpia Turzii va avea loc un eveniment cu cetățenii orașului și cu simpatizanții USR-PLUS.

-------------------

În 5 și 6 septembrie 2019, Dan BARNA, candidatul Alianței USR-PLUS la președinția României, va fi prezent în Cluj-Napoca, Turda și Câmpia Turzii pentru a participa la activitățile de strângere de semnături ale filialelor locale USR si PLUS și la discuții cu cetățenii.

Ca în fiecare campanie, strângem semnăturile în stradă, bucată cu bucată, și ne cunoaștem pentru a construi prieteniile ce vor reconstrui România și ne vor reda o justiție independentă. 

Această vizită se înscrie în dorința USR și a candidatului Alianței de a interacționa în mod cât mai direct cu cetățenii și de a discuta cu ei despre viziunile candidatului asupra dezvoltării României. 

În ultima lună și până in 18 septembrie, Dan Barna va străbate toată țara pentru a vorbi cu cetățenii despre obiectivele sale de schimbare a României din poziția de președinte al țării, dar și pentru a strânge cele 200.000 de semnături, necesare înscrierii în cursa pentru Cotroceni.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh