01
Joi, Oct
59 New Articles

Politic
Typography

În urmă cu câteva minute a apărut pe Facebook o hotărâre a PSD Cluj de dizolvare a PSD Turda (vezi facsimil). Un document pe care dușmanii politici ai PSD Turda și ai primarului Cristian Matei s-au grăbit să-l distribuie. dancila vioricaÎntre timp, ce să vezi, a dispărut, cel puțin din locurile pe care le-am considera măcar semi-oficiale, cum ar fi pagina de hotarare dizolvare birou politic turdaFacebook a PSD Cluj sau măcar cea a lui Alexa, președintele PSD Cluj care îl jignește pe primarul turdean cu un limbaj de mahala, folosit de el și cu alte ocazii pentru obținerea de audiență. 

Deci nu am reușit  să găsim sursa inițială, primă, infailibilă a acestei hotărâri, deși un coleg de breaslă ne-a transmis un print screen, de unde reiese că a fost diseminată de pe pagina PSD Cluj. De unde a dispărut mai apoi.

De ce oare?

Oricum, mesajele de susținere pentru primarul turdean Cristian Matei și deputatul Cristina Burciu nu au întârziat să apară, chiar la postările de pe pagina de Facebook a PSD Cluj:


Simi de Turda
: „Totusi Liviu Alexa ca sa fie folosita pagina oficiala a PSD Cluj ca sa fie umilita sucursala Turda cu o doza serioasa de agresivitate mi se pare reprobabil.
Am vazut un suflu interesant de cand ati preluat organizatia de judet si am sperat ca e intr-o directie sanatoasa pentru ca e nevoie de o contrapondere la partidele de dreapta.

Cineva care se crede salvatorul PSD Cluj si incepe cu sloganul "jos cu persoanele impuse de primari" in conditiile in care el insusi a fost parasutat de la centru de un prim-primar :) mi se pare prea-curajos si semi-ipocrit.
Am mai vazut un prim ministru care a inceput la fel cu "ungurenii mei" si si-a rupt dintii dupa 3 luni. Securea e buna cateodata dar nu cand mai apoi cad bustenii peste tine.
Ma opresc aici dar daca vreti o discutie bazata pe principiul de "thoughful disagreement" pot sa imi rup cateva zeci de minute din timpul meu dar probabil ca stiti deja prea bine ce trebuie facut :).”

 

Manuel Bălaj „Vis-à-vis de Turda, faceți cea mai mare greșeală. Psd are la Turda o susținere importantă, pentru prima dată, doar datorită actualului primar Matei. Dizolvarea organizației Turda de către voi acum - care, să fim sinceri, nu cred că ați realizat ceva pentru acest oraș - nu va face decât să ajungeți din nou la scoruri foarte mici.”

 

Gabriela Budean „Felicitări doamna Cristina Burciu,ati procedat corect !!!!!Tot respectul!!!”

 

Revenind, faptul că Hotărârea de dizolvare a PSD Turda a dispărut de pe pagina PSD Cluj, sau măcar absența ei de acolo, ne face să credem că noua conducere a PSD Cluj, care se comportă dictatorial și antidemocratic în plină campanie electorală de susținere a Vioricăi Dăncilă, își recunoaște eroarea. Și îi aduce grave prejudicii de imagine exact candidatei PSD la funcția de președinte al României. 

Altfel e un fel de „PSD Turda, îmbracă-te, PSD Turda, dezbracă-te”...

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh