29
Ma, Sep
66 New Articles

Politic
Typography

Ieri, 30 octombrie, în calitate de membru al Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, din Camera Deputaților, am participat la audierea ministrului desemnat pentru portofoliul Transporturilor, sorin moldovan pnl clujInfrastructurii şi Comunicațiilor, domnul Lucian Bode.

Am adus în atenția viitorului ministru ceea ce nu este un secret pentru nimeni și anume că județul Cluj și Municipiul Cluj-Napoca nu au beneficiat de susținere din partea Guvernului României pentru proiectele mari de investiții. 

Este deja cunoscut faptul că autoritatea locală din Cluj-Napoca a efectuat  studiul de fezabilitate pentru Centura Metropolitană a Municipiului Cluj-Napoca (sarcină ce îi revenea Guvernului) din fonduri proprii doar din dorința de a avansa cu acest proiect important pentru comunitatea locală.

L-am întrebat pe domnul Lucian Bode dacă putem găsi loc pe agenda acțiunilor imediate pentru două proiecte ce țin de Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj și anume legătura aeroportului infrastructura de cale ferată destinată transportului pasagerilor și prelungirea pistei de aterizare/decolare. Întrucât Cluj-Napoca este un oraș care atrage un flux de oameni din ce în ce mai mare, dezvoltarea aeroportului „Avram Iancu” trebuie să reprezinte o prioritate.

Viitorul ministru al transporturilor m-a asigurat de toată susținerea și implicarea domniei sale, mai ales că provine din regiunea noastră și își dorește să susțină proiectele importante pentru regiune. Astfel, pot spune că de acum încolo vom avea un partener cu care să lucrăm și vă asigur că voi ține legătura permanent pentru a asigura o comunicare foarte bună în vederea realizării de investiții în infrastructura de transport, atât de necesare pentru a ține pasul cu ritmul accelerat de dezvoltare a regiunii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh