19
Vi, Apr
20 New Articles

Politic
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul turdean Cristian Matei îi transmite dictatorialului Liviu Alexa, fără să o spună mot a mot, că „nu mor caii când vor câinii”. După atacurile incalificabile asupra edilului turdean în organul media patronat matei cristian de președintele interimar PSD Cluj, Liviu Alexa, mult mai elegantul politician turdean îi răspunde oficial, succint și clar, printr-un comunicat de presă pe care l-am primit și noi la redacție: „Informăm opinia publică asupra următoarelor aspecte:

 

-           Documentul numit hotărâre nr. 40 din 30.10.2019, semnat de președintele organizației PSD Cluj, în numele Biroului Permanent Judetean PSD Cluj, este un document nestatutar.

-           Biroul Permanent Județean PSD Cluj nu a fost convocat în mod statutar, iar o astfel de decizie de dizolvare a Biroului Organizației Locale Municipale PSD Turda nu intră în atribuțiile Biroului Permanent Județean PSD Cluj. 

 

Raportat la considerentele prezentate mai sus, Organizația Locală a PSD Turda consideră documentul numit hotărâre nr. 40 din 30.10.2019 prin care se dizolvă Biroul Organizației Locale Municipale PSD Turda ca fiind un document NUL.

 

Organizația PSD Turda”.

Matei arată astfel că va lupta pe toate căile legale, atât în interiorul PSD, cât și în instanțe, împotriva deciziei nedemocratice și nestatutare luată ieri de conducerea PSD Cluj, condusă de un Liviu Alexa mai autoritar decât prevede legea și, evident, cu interese proprii legate de municipiul Turda.

Vom reveni cu amănunte referitoare la dedesubturile războiului izbucnit în PSD între social democrați cu vechi state de serviciu și cel numit de Viorica Dăncilă, direct în fruntea PSD Cluj, dovedind că așa înțelege să conducă partidul, cum a condus și țara, doar că a înlocuit Ordonanțele de Urgență ale guvernului cu o decizie a CEx-ului de partid.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh