20
Ma, Oct
74 New Articles

Politic
Typography

După CEx-ul PSD de ieri, care s-a lăsat cu gâlceavă dar și cu excluderi, am notat pentru zona noastră că partidul condus de Viorica Dăncilă s-a răzbunat pe deputatul de Cluj, turdeanca Burciu Cristina, pe care a deputat cristina burciuexclus-o din această formațiune politică, din cauza susținerii Guvernului Orban. Doar în treacăt fie spus, pentru că nu merită să zăbovim mai mult asupra acestei informații, în aceeași ședință a CEx, a fost exclus Cozmin Gușă, nativ din Câmpia Turzii, la doar câteva zile de la momentul în care acesta se umfla în pene că s-a întors în PSD.

Am solicitat deputatului turdean să-și exprime poziția față de decizia PSD și să transmită cetățenilor cum vedea desfășurarea activității sale de parlamentar în continuare. Iată răspunsul deputatului, de acum independent, Cristina Burciu:

„Am luat la cunoștință decizia conducerii PSD și voi activa pentru moment în grupul deputaților neafiliați. Subliniez însă că nu am dorit în niciun moment să se ajungă la acest deznodământ, respectiv să iau hotărârea de a vota un nou guvern. Consider însă că am dat dovadă de maturitate politică, deoarece țara nu putea merge înainte într-o situație de criză permanentă, aveam nevoie de buget, de funcționarea instituțiilor statului, de plata salariilor și a pensiilor. Toate acestea ar fi fost în pericol în cazul în care noul guvern nu ar fi fost învestit. Pe de altă parte, este regretabil că PSD a ajuns în această situație, de a pierde guvernarea prin moțiunea de cenzură, din cauza unui slab management politic și a incapacității conducerii de a menține un climat de unitate și solidaritate. Personal, nu am niciun regret, iar evoluția acestui partid în perioada următoare sunt sigură că îmi va confirma gestul. Voi avea în continuare respectul cuvenit pentru foștii colegi din PSD, cu speranța că vor reuși cu adevărat reformarea acestui partid cu tradiție din România. Îmi voi continua activitatea parlamentară pe aceeași linie ca și până acum, respectiv voi susține proiectele legislative și inițiativele pozitive pentru îmbunătățirea vieții românilor. Pe plan local, voi rămâne în continuare alături de clujeni și la dispoziția lor. Îi voi sprijini, în măsura prerogativelor mele, să își rezolve problemele și să obțină răspunsurile dorite la toate aspectele pe care mi le vor sesiza”, a ținut să transmită Cristina Burciu cititorilor noștri.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh